SEZONSKI PREGLED VOZILA

Ker je jeseni in pozimi vožnja zahtevnejša kot ob drugih časih leta, je toliko pomembneje, da si zagotovite brezskrbnost na poti. Za to poskrbi sezonski pregled vaše Kie, ki vam ga nudimo po zelo ugodni ceni. Pregled vključuje sklope vozila, ki so ključni za varno vožnjo.

Za samo 19.90€*

Storitev vključuje pregled:

 • hladilnega sistema,
 • pogonskih jermenov,
 • nivoja tekočin (motorno olje, zavorna in hladilna tekočina, tekočina za servo volan),
 • zavornega sistema (debeline zavornih ploščic in diskov),
 • stanja platišč in pnevmatik (stanje, profil, tlak),
 • izpušnega sistema (optično),
 • kapacitete akumulatorja,
 • klimatske naprave (gretje in hlajenje),
 • karoserije in poškodb zunanjosti,
 • servisnega intervala,
 • osvetlitve (zunanja in notranja) in morebitnih odprtih tehničnih vpoklicev
*Pregled ne vključuje morebitnih dodatnih stroškov dela in vgradnje materiala.

Brezplačno do posodobljene navigacijske karte

Vožnja na krompirjeve počitnice ali smučanje bo z učinkovito navigacijo še bolj prijetna. Vsako novo vozilo Kia oziroma vozilo Kia z datumom pričetka garancije od 31. marca 2013 in serijsko vgrajenim navigacijskim sistemom znamke LG, dobi avtomatsko 6 brezplačnih** letnih navigacijskih kart. Rezerviraj termin pri svojem zastopniku Kia!

Je vaš akumulator brezhiben?

Akumulator napaja vse električne naprave v vozilu, vključno z varnostnimi elementi, kot so zračne blazine in zavorni sistem ABS, infotainment sistem in navigacijo. Njegova kapaciteta mora biti primerna tudi za težje pogoje, kot so na primer hladni zimski zagoni motorja. Preden nastopijo hladnejši dnevi leta je zato dobro vedeti, če je akumulator še brezhiben. Predlagamo vam, da ga v pregled zaupate pooblaščenemu serviserju Kia, ki bo poleg akumulatorja preveril tudi stanje jermenov.

S pregledanim in po potrebi zamenjanim akumulatorjem se boste izognili nepredvidenim stroškom ter ohranili optimalno delovanje elektronskih komponent vaše Kie. Mi pa bomo ob morebitni zamenjavi poskrbeli tudi za naravo – stari akumulator bo servis brezplačno prevzel in oddal na uničenje.
**Posodobitev navigacijskih kart vključuje 6 letnih posodobitev znotraj osnovne Kia 7 letne garancije. Na servisu lahko nastanejo stroški dela za porabljen čas potreben za izvedbo posodobitve. Posodobitev je na voljo zgolj pri pooblaščenem Kia zastopniku oz. serviserju. Kia ne prevzema odgovornosti za kvaliteto podatkov navigacijskih kart.

Prijavite vozilo na servis

Prijava na servis
Obseg in cena izdelkov iz ponudbe opreme za nadgradnjo sta odvisna od modela vozila, osnovne opreme in leta izdelave. Slike so simbolične. Vse ponudbe vključujejo DDV in se lahko med letom spremenijo. Občasno se lahko zgodi, da izdelki zaradi večjega povpraševanja niso takoj na voljo. V ponudbi niso zajeti stroški montaže, če ni navedeno drugače. Rezervni deli Economy Line niso na voljo za vse modele Kia. Za več informacij glede ponudbe za vaše vozilo povprašajte svojega servisnega svetovalca Kia. Vse ponudbe veljajo do 30.04.2019, oziroma do datuma navedenega v posamezni ponudbi, ali do odprodaje zalog. Ponudbe so na voljo izključno pri pooblaščenih serviserjih KIA. Pridržujemo si pravico do tiskarskih napak in sprememb.

Obvestilo

S tehnologijo piškotkov (cookies) vam omogočamo kar najboljše doživetje naše spletne strani. Podatki pridobljeni preko piškotkov so anonimni. Prosimo označite ali se strinjate z uporabo te tehnologije.

Se strinjam Več o piškotkih