Novice

16.11.2020

Še naprej skrbimo za vašo varno vožnjo

Spoštovani, ob aktualni situaciji v zvezi z epidemijo koronavirusa vas obveščamo, da smo skladno z vladnim odlokom podobno kot spomladi znova omejili delovanje centrov Kia po Sloveniji.

Prodajni del centrov smo začasno zaprli, naši servisi pa delujejo še naprej v običajnem delovnem času in skrbijo za vašo mobilnost in varnost na cesti. V servisnih delavnicah je poskrbljeno za vse zdravstvene ukrepe, ki vam zagotavljajo popolnoma varen obisk.

Takoj ko bodo zdravstvene razmere dopuščale, bomo salone vozil Kia ponovno odprli, do tedaj pa vas vabimo, da naša vozila spoznavate na naših spletnih straneh. Ob ponovnem odprtju salonov vas bomo o tem takoj obvestili.

Prijazno vas vabimo, da svoje vozilo pripeljete na popravilo, redni servis, ki ga zahteva garancija, ali se oglasite zaradi katerekoli druge servisne storitve, ki jo nudimo.

Ostanite zdravi.

Kia Slovenija

 

Obvestilo

S tehnologijo piškotkov (cookies) vam omogočamo kar najboljše doživetje naše spletne strani. Podatki pridobljeni preko piškotkov so anonimni. Prosimo označite ali se strinjate z uporabo te tehnologije.

Se strinjam Več o piškotkih